Fudbalski klub Željezničar i kompanija Adriatic osiguranje produžili su ugovor o sponzorskoj saradnji na još godinu dana.

U Sarajevu je potpisan sponzorski ugovor između FK Željezničar i Adriatic osiguranja d.d. Sarajevo. Ugovor su potpisali predsjednica Uprave Adriatic osiguranja Marina Miočić-Hamidović i predsjednik Upravnog odbora Kluba Admir Džubur. Radi se o nastavku dugogodišnje, uspješne suradnje.

– Adriatic osiguranje prepoznalo je vrhunske sportaše i odlične rezultate najuspješnijeg fudbalskog kluba u BiH u čijim se vitrinama već nalazi 17 osvojenih trofeja. Kroz ovu uspješnu, dugogodišnju suradnju želimo im i dalje biti vjetar u leđa, želimo im pružiti podršku u ostvarenju još boljih sportskih ostvarenja. U sportu uvijek težite većem, boljem, želite nadmašiti sebe. Istu poslovnu filozofiju njegujemo i u Adriatic osiguranju, izjavila je ovom prigodom Marina Miočić-Hamidović, predsjednica Uprave Adriatic osiguranja.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Admir Džubur izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom.

– Sretan sam što ćemo zajedno s Adriaticom zaploviti prema novim uspjesima i odličnim fudbalskim rezultatima te zajedno dočekati jubilarni 100. rođendan kluba iduće godine.

Adriatic osiguranje u svojoj ponudi ima sve vrste životnih i neživotnih osiguranja te nudi cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu. Uspjeh temelji na promišljenoj strategiji, inovativnom i dinamičnom pristupu i orijentiranosti na klijente. Adriatic osiguranje orijentirano je na povećanje financijske sigurnosti i kvalitete života građana BiH, uz odgovorno poslovanje prema zajednici, klijentima poslovnim partnerima i zaposlenicima.