FOTO: FK Željezničar i Diadora predstavili dresove

U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je konferencija za medije na kojoj su FK Željezničar i zastupnici Diadore predstavili nove dresove.

Prisutnim medijima su se obratili direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i direktor zastupnika Diadore, kompanije Juventa sport, Srđan Jačimović.

– FK Željezničar u saradnji sa svojim Upravnim i Nadzornim odborom svakodnevno radi na poboljšanju uslova za funkcionisanje kluba. Ovi dresovi su jedan novi projekat i mi smo iznimno ponosni. Novi dresovi su proizvod višemjesečnog rada prijatelja kluba i stručnih osoba. Novi dresovi oslikavaju historiju, karakter i kontinuitet. U saradnji sa kompanijom Juventa sport oni su prepoznali saradnju sa FK Željezničar i ovom prilikom želim da se zahvalim predstavniku kompanije, rekao je Mirsad Šiljak.

– Veliko je zadovoljstvo što sam danas dio ove priče. Zahvaljujem se svim ljudima u Želji što smo uspjeli realizovati ovaj projekat. Čitao sam komentare i vidio sam da su svi zadovoljni. Ispalo je jako dobro, dresovi su rađeni od najkvalitetnijeg materijela i apsloutno su autentični. Juventa sport je generalni zastupnik Diadore i biće nam zadovoljstvo da sarađujemo naredne tri godine. Nadamo se da će Željo u ovim dresovima napraviti velike sportske rezultate, kazao je Srđan Jačimović.

Ugovor između FK Željezničar i Diadorinog zastupnika za BiH, Juventa sport, potpisan je na tri godine.

POGLEDAJ GALERIJU