Delegacije sarajevskih klubova položile cvijeće na posljedna počivališta Begića, Raščića, Kasapovića, Puljića i Bjelaka.

Delegacije FK Željezničar i FK Sarajevo predvođene direktorima Mirsadom Šiljakom i Dinom Selimovićem, posjetile su danas posljednja počivališta preminulih navijača oba kluba. Polaganjem cvijeća i učenjem fatihe, počast je odana Dževadu Begiću Džildi, Mirzi Raščiću, Aneru Kasapoviću, Vedranu Puljiću i Admiru Bjelaku.

Današnji dan iskoristili smo za podsjećanje na sve navijače FK Željezničar i FK Sarajevo koji nažalost više nisu sa nama. Oni i danas žive u sjećanjima svih istinskih zaljubljenika u fudbal i predstavljaju personifikaciju ljubavi navijača prema svojim klubovima. Na ovaj način želimo pozvati sve navijače oba kluba na fer i sportsko navijanje i nadamo se da će sutra prije svega pobijediti fudbal, istakao je direktor Fudbalskog kluba Željezničar, Mirsad Šiljak te dodao da Klub nije zaboravio ni druge istaknute navijače koji su nas prerano napustili Harisa Selmana, Adnana Hrelju, Selmana Arnauta i Anera Selamovića.

107. vječiti gradski derbi na rasporedu je u nedjelju, 24. aprila na Stadionu Koševo sa početkom u 17 sati.

POGLEDAJ GALERIJU