Popunjavanjem online forme ispod šaljete prijavu za učlanjenje u FK Željezničar. Nakon slanja prijave, na e-mail adresu koju ste unijeli u online formi stići će Vam PayPal predračun sa iznosom članarine koju je potrebno uplatiti kako biste postali član i kako bi Vam se kartica dostavila na kućnu adresu koju ste upisali u online formi. Članarina za BiH iznosi 12,00 EUR, a za inostranstvo 13,50 EUR. U članarinu je uključena poštarina.

Forma za online učlanjenje u FK Željezničar

  • Napomena

  • Polja ispod potrebno je popuniti samo ako se podaci lica koje popunjava obrazac razlikuju podataka lica koje treba postati član (npr. ukoliko uplaćujete članarinu za prijatelja, dijete itd.)
 

Verifikacija

Nakon čitanja i razumijevanja podataka datih u ovom obrascu, u skladu sa članom 5. Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH, dajem saglasnost FK Željezničar da u svrhu izdavanja članske kartice FK Željezničar, vođenja marketinških aktivnosti i evidencije članstva u FK Željezničar može obrađivati lične podatke date u ovom obrascu. Potvrđujem da sam prije potpisa ovog obrasca informiran/a o zbirki ličnih podataka, koja će biti formirana kao i svrsi obrade za koju su podaci namijenjeni. Potpisom potvrđujem da su podaci koje sam naveo u ovoj prijavi istiniti i tačni.

 

copyright FK Željezničar