Željezničar u okviru 7. kola m:tel Premijer lige BiH dočekuje Slobodu, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Tomislav Ivković i golman Plavih, Josip Bender.

– Sloboda je jedna ozbiljna ekipa, dobro organizovana, to pokazuje i njihovo stanje na tabeli. Imali su utakmicu protiv Sarajeva gdje su izgubili i sigurno da će doći motivisani na Grbavicu, ali mi smo spremni, treniramo dobro, radimo dobro. Ako želja i volja budu na nivou, što je preduslov, onda će rezultat biti dobar za nas, kazao je Bender dodavši:

– Naravno da smo spremni, da nismo spremni, ne bi se ni takmičili. Šef je maloprije rekao da se za svaku utakmicu pripremamo drugačije, ali u suštini, nama je svaki meč isti. Mi u svaku utakmicu idemo da uzmemo tri boda, ne idemo negdje da izgubimo, niti da igramo neriješeno, pa će tako biti i u ostalim utakmicama koje dolaze. Mislim da radimo dobro, bit ćemo spremni, pa poslije šta bude.

Utakmica se igra u nedjelju u 21 sat. Prodaja ulaznica danas se vrši do 17:30 sati, u subotu od 9:30 do 17:30, te u nedjelju od 10 sati.

IMG 9167

Foto: Armin Herić, www.fkz.ba