Željino dijete, sadašnji bh. reprezentativac i fudbaler GNK Dinamo Zagreb, Armin Hodžić, odlučio je podržati izgradnju istočne tribine kupovinom desetogodišnje ulaznice.

Podrška najvećem poslijeratnom infrastrukturnom projektu FK Željezničar stigla je i od sadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, te napadača zagrebačkog Dinama. Riječ je o Arminu Hodžiću.

Hodžić je Željino dijete, a nakon što je prošao nekoliko selekcija Omladinske škole FK Željezničar odigrao je 55 utakmica za seniorsku ekipu Plavih i postigao 18 golova. Armin sa mnogo uspjeha nastupa u Dinamu, hrvatskom velikanu koji je već podržao izgradnju istoka kupovinom pet desetogodišnjih ulaznica.

Podsjetimo, akcija “Izgradimo istočnu tribinu” podrazumijeva kupovinu desetogodišnje ulaznice sa središnji dio budućeg istoka, a cijena ulaznice iznosi 1.000,00 KM. Do sada, realizovana je kupovina 566 desetogodišnjih ulaznica. Također, u toku je nagradna igra sa AC – Betanija u kojoj kupci desetogodišnjih ulaznica mogu dobiti automobil Opel Adam Željo Edition i druge vrijedne nagrade.

Izgradimo istočnu tribinu! Mi smo Željini, Željo je naš!