Fudbaleri našeg Željezničara u utorak od 21 sat igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Evropa lige protiv Metalurga.

Prva utakmica u Skoplju je završena rezultatom 0:0, a pored terenske inicijative tokom svih 90 minuta, Plavi su propustili i nekoliko dobrih situacija za pogodak. U utorak Željo za prolaz dalje treba bilo kakvu pobjedu, a šef struke Admir Adžem ističe bitnost podrške navijača.

– Pružila nam se izvandredna prilika da napravimo veliki uspjeh i plasiramo se u treće pretkolo Evropa lige. Za to je potrebno izboriti bilo kakvu pobjedu u utorak. Neće biti lako jer igramo protiv dosta čvrste ekipe sa nekoliko odličnih pojedinaca. Rezultat je prilično nezgodan, ali ja vjerujem u moje momke koji će dati sve od sebe da ostvarimo uspjeh, kazao je Adžem te dodao:

– Siguran sam da ćemo u utorak imati 12. igrača. To su naši Manijaci koji me oduševljavaju iz utakmice u utakmicu. Silno želimo da im se odužimo i pružimo priliku da se u utorak nakon utakmice zajedno radujemo, poručio je Admir Adžem.

Utakmica je na rasporedu u utorak od 21 sat. Cijene ulaznica: jug 5 KM, istok 8 KM, zapad 10 KM. Ulaznice će se naći u prodaji na dan utakmice. Mjesta na kojima možete kupiti ulaznice su Stadion Grbavica, Stadion Koševo i u ulici Ferhadija.

Navijači iz dijaspore i koji nisu u mogućnosti doći na Stadion Koševo, uz naš Željezničar mogu biti putem Željo.TV-a. Cijena ulaznice za online tribinu iznosi 8€.