Fudbalski klub Željezničar danas je dobio novog šefa stručnog štaba, a u nastavku pročitajte šta su poručili Admir Adžem i Aldin Čenan.

– Čast i zadovoljstvo je biti na čelu najtrofejnijeg kluba u državi. Zahvalio bih se ljudima u Klubu koji su mi dali šansu i koji vjeruju u mene. Svojim radom ću opravdati to povjerenje. Želim da ostvarimo zajedničke ciljeve koje Klub ima i da obradujemo armiju navijača. Nadam se da ćemo imati mnogo razloga za radost, kazao je Admir Adžem.

– Adžemov rad se vidi kroz igru juniora koji su u tri zadnje godine osvojili dvije titule. Također, i sa kadetima je bio prvi. Raduje me što voli i želi kroz igru imati više igrača u završnici. Juniori koji su nedavno potpisali za prvi tim su odrasli uz Adžema što je veliki plus. Mislim da je on trener koji odlično poznaje svu našu djecu i drago mi je da će dobiti priliku da pokaže svoje trenerske kvalitete, kazao je sportski direktor Kluba, Aldin Čenan dodavši:

Znam da poznaje naš prvi tim jer je konstantno tu, a to je u ovom momentu jako bitno i nadam se da će brzo pohvatati konce. Zaista mu želim svu sreću od srca.