FK Željezničar sa velikim zadovoljstvom obavještava članove Kluba i simpatizere da uz pokaz članske kartice Kluba mogu ostvariti popust od 5 feninga po litri prilikom točenja goriva na benzinskim pumpama kompanije HIFA d.o.o. Dodatno, ova kompanija će isti iznos po litri goriva uplatiti kao sponzorsku podršku za FK Željezničar.

Jedinstvena akcija pod sloganom “5 za tebe i 5 za Želju“ dodatni je benefit za članove FK Željezničar te jedinstvena prilika da osim popusta za sebe, također direktno i kontinuirano pomažu rad voljenog Kluba!

FK Željezničar napominje da benefite mogu korisiti samo članovi koji su obnovili članarinu u 2023. godini kao i da je navedeno partnerstvo ostvareno sa kompanijom HIFA d.o.o. i ne uključuje druge benzinske pumpe iz grupacije HIFA. Konkretno, u Kantonu Sarajevu se to odnosi na benzinske pumpe kod Bistričke stanice, Stup-Nedžarići, Rakovica i Pazarić, a od frekventnijih lokacija u BiH izdvajamo pumpe na Tešanjskoj petlji i izlazu iz Mostara na cesti M17. Kompletnu listu benzinskih pumpi HIFA d.o.o. možete dobiti na sljedećem linku: https://hifa.ba/benzinske-pumpe/

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete i putem jednostavne i sigurne forme na web stranici – https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Napomena: kartica je aktivna na HIFA pumpama 48 sati nakon učlanjenja u FK Željezničar.