U okviru revanš utakmice trećeg pretkola Evropske lige, na Stadionu Koševo, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Standarda, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za revanš susret trećeg pretkola Evropske lige između Željezničara i Standard de Liegea će iznostiti za južnu tribinu 7 KM, istočnu tribinu 10 KM, zapadnu tribinu 15 KM te tribinu zapad galerija 20 KM.

Mjesta i termini prodaje ulaznice su sljedeći:

Utorak i srijeda u periodu od 12 do 19 sati na prodajnim mjestima Stadion Grbavica, Ferhadija i u kućici FK Željezničar ispred BBi centra.

U četvrtak, na dan utakmice, ulaznice će se na Stadionu Grbavica i u Ferhadiji prodavati od 9 do 15 sati, ispred BBi centra od 9 do 14 sati, te na Stadionu Koševo od 17 sati pa do početka utakmice koja se igra od 20 sati.

Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na pomenutim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak od 20 sati.

Mi smo Željini, Željo je naš!