FK Željezničar je u sklopu projekta “Izgradimo istočnu tribinu”, sa partnerom AC – Betanija, organizovao nagradnu igru za sva fizička lica koja su učestvovala u projektu kupovine desetogodišnje ulaznice.

Akcija kupovine desetogodišnjih ulaznica zabilježila je odličan odziv, a do danas je realizovana kupovina 369 desetogodišnjih ulaznica. FK Željezničar je sa partnerom AC – Betanija organizovao nagradnu igru za sva fizička lica koja su kupila ili će kupiti desetogodišnju ulaznicu. Glavna nagrada je automobil Opel Adam Željo Edition, dok su utješne nagrade putovanje u Tursku i LCD Philips TV. Nagrade su obezbijedili AC – Betanija, Centrotours i Tehnomag.

Edin Šahinović, voditelj prodaje AC – Betanija, ističe kako Željo zaslužuje stadion i da ova nagradna igra može pomoći u tome.

Smatramo da FK Željezničar i njegova armija navijača zaslužuju stadion na kojem će dočekati najveće evropske ekipe i reprezentativne selekcije, kazao je Edin Šahinović.

– Na ovaj način, obezbijeđivanjem nagrada, podržavamo i učestvujemo u izgradnji istočne tribine Grbavice. Drago nam je da možemo pomoći u izgradnji stadiona na kojem će, nadam se, pored Želje igrati i reprezentacija, rekao je Edin Kanlić, izvršni direktor Tehnomaga.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

  • Nagradna igra počinje 15.12.2016. i traje do 15.03.2017.
  • Glavna nagrada je:
  • 1. Automobil marke Opel Adam „Željo Edition“
  • Utješne nagrade su:
  • 1. Sedmodnevno putovanje u Tursku za dvije osobe u hotelu sa 5 zvjezdica na bazi ALL inclusive (7 noćenja)
  • 2. TV LCD Philips
  • 3. TV LCD Philips
  • 4. TV LCD Philips
  • 5. TV LCD Philips

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi građani Bosne i Hercegovine, sa stalnim prebivalištem na teritoriju BiH, a koji su vlasnici desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu Stadiona Grbavica.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sva fizička lica koja ispunjavaju opće uslove iz prethodnog stava ovog člana, a koja u trenutku trajanja nagradne igre:

  • Posjeduju zaključen ugovor o kupovini desetogodišnjih ulaznica;
  • Ukoliko fizičko lice izvrši kupovinu dvije ili više desetogodišnjih ulaznica u nagradnoj igri učestvuje sa svakom kupljenom ulaznicom.

Osobe koje su povezane s organizacijom i provedbom nagradne igre, te članovi njihovih obitelji ne smiju sudjelovati u nagradnoj igri te nisu podobni za osvajanje nagrade.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati, a niti ostvarivati pravo na nagradu osobe koje s Fudbalskim klubom Željezničar imaju zaključen ugovorni odnos po osnovu ugovora o radu, ugovora o djelu i/ili ugovora o autorskom djelu.

Zbog zakonskih propisa, pravne osobe ne mogu sudjelovati, niti ostvarivati pravo na nagradu u nagradnoj igri.

Izvlačenje sretnih dobitnika obaviće se 18.03.2017. godine na poluvremenu utakmice na Stadionu Grbavica.

Sve detalje nagradne igre pogledajte ovdje.

plakat-nagradna-igra